Volledig opgaan in beweging

beter bewegen voor iedereen

Ik ben Dennis Bast, (sport)masseur en beweegspecialist in Wageningen met een passie voor sport en bewegen. 

Nadat ik leerde om mijn eigen beweegproblemen op te lossen, help ik nu anderen om soepelere en gezondere spieren te krijgen (en houden). Want iedereen – jong en oud, sportief en niet zo sportief – verdient het om pijnvrij en met plezier te kunnen bewegen.

Met soepele spieren ben je sterker en fitter, zit je lekkerder in je vel en voorkom je blessures.

over soepel

Een paar jaar terug had ik steeds last van voor mij onverklaarbare blessures. Problemen met mijn SI-gewricht, een vastzittende rechterheup, hamstring- en achillespeesproblemen, een voetblessure… Bezoek aan allerlei medische specialisten hielp niet.

Tot ik hoorde over triggerpoints en zelfmassage en mezelf ging behandelen. En met een stuiterbal, een nieuwsgierige blik en veel geduld begon ik mijn lijf uit de knoop te halen. Ik ontdekte dat je door massage niet alleen pijnklachten kunt verminderen, maar ook dat je spieren er sterker en fitter door worden. En dat je er ook je lichaamshouding mee kunt beïnvloeden.

Sindsdien ben ik helemaal gegrepen door het menselijk lichaam in relatie tot beweging. Naast de zelfstudie die ik al deed besloot ik om de opleiding sportmassage te volgen. En nu help ik naast mezelf, vrienden en familie, ook andere mensen met beter bewegen zonder pijn.

Ik help je beter te bewegen zonder pijn en leer je zelf je spieren soepel houden.

dennis bast

Ik ben opgegroeid in Almere en woon nu al meer dan 10 jaar in Wageningen, samen met mijn vrouw Kim en de jonge kat Simba.

Kim geeft zelf trouwens hele fijne ontspanningsmassages, zie: www.liefvoormezelf.nl.

Naast sportmasseur & beweegspecialist ben ik een wetenschappelijke expert op het gebied van gezondheid en voeding. De komende jaren wil ik me verder verdiepen in de studie van het menselijk lichaam en dan met name de relatie tussen lichaamshouding, pijn en beweging.

In mijn vrije tijd loop ik graag hard. Ik ben vaak ’s ochtends vroeg te vinden op de Wageningse heuvels en paden.

Net zoals je iedere dag je tanden poetst, zou je iedere dag 10-15 minuten moeten besteden aan het soepel houden van je eigen lichaam.
Sportmasseur Dennis Bast
Dennis Bast
SPORTMASSEUR

Maak je afspraak

Boek simpel online, of bel of app.

BELLEN

APPEN