VOLLEDIG OPGAAN IN BEWEGING

OVER SOEPEL

Ben jij het zat om pijn te hebben en beperkt te zijn in je dagelijkse activiteiten? Heb je alles al geprobeerd, van fysiotherapie tot pijnstillers, maar niets lijkt echt te helpen? Dan is de behandelwijze van Soepel misschien wel iets voor jou.

In Nederland bewegen we als we volwassen zijn vaak niet alleen te weinig, maar ook te eenzijdig. Er heerst beweegarmoede. Gevolg hiervan is dat de beweegvaardigheden die we ontwikkelden als kind achteruitgaan naarmate we ouder worden. We verliezen het contact met ons lijf. Onze houding en beweegpatronen gaan achteruit. Dit zorgt voor overbelasting van spieren, pezen en gewrichten en leidt uiteindelijk tot chronische klachten en blessures.

De behandelwijze van Soepel is gericht op het resetten van het lichaam door middel van een combinatie van sportmassage, triggerpointbehandeling en het aanleren van nieuwe beweegpatronen. Een goed uitgelijnd lichaam kan niet alleen zorgen voor betere en makkelijkere beweging zonder blessures, maar kan ook bijdragen aan een beter gevoel en een gelukkiger leven.

Het gaat bij Soepel niet alleen om het behandelen van klachten, maar ook om het voorkomen van toekomstige klachten. Soepel biedt daarom ook advies over oefeningen en technieken die je kunt gebruiken om je lichaam gezond en in balans te houden.

Bewegen is een essentieel onderdeel van een gezonde levensstijl. Of je nu een topsporter bent of gewoon dagelijks wilt bewegen, bij Soepel ben je aan het juiste adres om het maximale uit je lichaam te halen en (weer) te genieten van bewegen.

Sportmasseur Dennis Bast

OVER DENNIS BAST

Ik ben Dennis Bast, (sport)masseur en beweegspecialist in Wageningen met een passie voor sport en bewegen. 

Ik ben opgegroeid in Almere en woon nu al meer dan 10 jaar in Wageningen, samen met mijn vrouw Kim en de jonge kat Simba.

Kim geeft zelf trouwens hele fijne ontspanningsmassages, zie: www.liefvoormezelf.nl.

Naast sportmasseur & beweegspecialist ben ik een wetenschappelijke expert op het gebied van gezondheid en voeding. De komende jaren wil ik me verder verdiepen in de studie van het menselijk lichaam en dan met name de relatie tussen lichaamshouding, pijn en beweging.

In mijn vrije tijd loop ik graag hard. Ik ben vaak ’s ochtends vroeg te vinden op de Wageningse heuvels en paden.

MAAK JE AFSPRAAK

Boek simpel online, of bel of app.

BELLEN

APPEN