SOEPEL LIJF,
LEKKER IN JE VEL

BEHANDELWIJZE

Veel chronisch lijkende pijnklachten in gewrichten en spieren (e.g., pols, enkel, rug, knie) zijn met massage vaak eenvoudig op te lossen. Een paar behandelingen zijn vaak al voldoende om je pijnklachten te verhelpen. Bijkomend voordeel van mijn behandelwijze is dat ik je ook leer hoe je in de toekomst pijnvrij en soepel blijft.

Massage laterale onderbeenspieren

Sportmassage

Sportmassage helpt blessures voorkomen, zorgt voor soepele spieren en draagt bij aan het herstel van je lichaam na fysieke en/of mentale inspanning.

Kortom, sportmassage is erop gericht om je lichaam in balans te houden, zodat je zonder belemmeringen de dingen kunt doen die je het liefste doet.

Soft tissue release Triceps

Triggerpoints

Triggerpoints zijn een soort van kleine verkrampingen in spieren die heel pijnlijk kunnen zijn en de spierfunctie belemmeren. Kenmerkend is dat ze pijn kunnen uitstralen naar andere plaatsen: pijn in je enkel is niet altijd een enkelprobleem, maar kan ook veroorzaakt worden door een triggerpoint in je kuit.

Met de behandeling van triggerpoints ben je vaak snel van je pijn af en verbetert je spierfunctie en bewegelijkheid  waardoor je makkelijker gaat bewegen.

Postural Restoration oefening

Postural restoration

Om je lichaamshouding en hoe je beweegt te verbeteren volg ik de werkwijze van het Postural Restoration Institute® (PRI). De natuurlijke asymmetrie van het menselijk lichaam zorgt er voor dat iedereen (in meer of mindere mate) voorspelbare asymmetrische houdings- en beweegpatronen ontwikkelt. Deze patronen leiden niet alleen tot bewegingsbeperkingen, maar kunnen ook letterlijk van top tot teen leiden tot chronische pijnklachten en blessures.

Het doel is om het gebruik van de linker- en rechterzijde van je lichaam weer meer in balans te brengen, waardoor het weer mogelijk wordt om soepel te bewegen zonder beperkingen.

Soft tissue release hamstrings

Soft tissue release

Soft tissue release (STR) is een massagetechniek die gebruikt wordt om zachte weefsels zoals spieren, pezen en bindweefsel op een efficiënte manier op lengte te brengen en gevoelens van spanning te verminderen.  

STR is niet alleen bruikbaar voor sporters, maar bijvoorbeeld ook voor mensen die lang zitten, of om wat voor reden dan ook last hebben van een tennis- of golfarm.

Zelfmassage

Veel pijnklachten zijn ook heel erg goed zelf te behandelen met zelfmassage. Veel meer dan een stuiterbal heb je er niet voor nodig. Groot voordeel is dat je het kunt doen waar en wanneer je maar wilt.

Ik leer je hoe zelfmassage werkt, zodat je straks je eigen klachten kunt verhelpen en je spieren in goede conditie kunt houden.

MAAK JE AFSPRAAK

Boek simpel online, of bel of app.

BELLEN

APPEN